2012. április 28., szombat

4 a nő :-)

Ma ugyanis megérkezett Bogi és a barátnője, Judit, és hogy teljes legyen a buli, az apartman ahol lakunk (Club Bellasol, Mijas Costa - ez itt a reklám helye :-) ), 6 főre szól, így Kriszti is leköltözött a gyerekekkel hozzánk :-) Bogi, Kriszti és én születésünk óta ismerjük egymást. Bogi és én névrokonok is vagyunk, de valami távoli rokonság persze van köztünk, hiszen a családnevünk is elég ritka, nem "Nagy" meg "Kovács". A szüleink ikerházat építettek, így hosszú évekig laktunk egymás mellett. Kriszti apukája pedig a szüleink alatti házban lakott, igaz, Ő legtöbbször csak hétvégén volt ott. Van egy nagyon emlékezetes közös fotónk is, amin hárman együtt egy lavór mellett nudizunk valamikor 1975 nyarán  talán. :-D
A kamaszkor körül valahogy elszakadtunk egymástól, de azért a családtagoknak köszönhetően mindíg tudtuk, mi történik a másikkal, hol él éppen. Aztán amikor Krisztivel kis különbséggel jöttek első csemetéink, újra egyre többet találkoztunk, a gyerekek is jót játszottak.
Az igazi találkozásra hármasban azonban tavaly nyáron került sor, amikor Krisztiék Budapesten voltak két hónapig és Bogival is újra "egymásra" egymásra találtunk és közös hétvégi partikat rendezhettünk.
Nagyon jók ezek az együttlétek, borozgatunk, jókat dumcsizunk és ezek azok az élmények, melyek a gyerekeknek is meg nekünk is nagyon maradandóak lesznek :-)

4 a gyerek is :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése