2013. március 18., hétfő

Tavaszi fáradtság

Legalábbis annak szokták mondani, amikor tél vége felé az embernek semmihez sincs kedve, mindig aludna meg ilyenek....Nos, Róma után valahogy nagyon leeresztettem, két gép el is ment nélkülem :-) (jegyem volt, de erőm már egy szál se, hogy menjek). Azóta napfénytelenül teltek a napok és bár múlt csütörtökig nem volt túl hideg, az elmúlt 3 hónapot míg itthon voltunk, zömében bizony a meleg szobában töltöttem. Meg is látszik, olyan fakók vagyunk, hogy csuda - na de még egy hét, aztán megyünk vissza a napsütésbe. Már, ha addig lesz napsütés, mert hát írta nekem A. pár napja, hogy bizony csúnya idők járnak arra, egy hónapja esik az eső, sőt, Benalmadena-nál még kis hó is volt - na mondom szép, hát ez úgy nem hiányzik.
Különösebben nem is hiányzott, jó volt itthon lenni, sőt, ez a kétlakiság talán a legjobb, egyszer kicsit ott, aztán itt, mégiscsak itt vannak a barátok-barátnők, jó összejárni, kávézgatni.
Azt hiszem, Linda is nagyjából most telítődött a sulival, a matek elég kemény, de szerencsére nincs vele semmi gond, épp ma mesélte, hogy ki is végezték a harmadikos matekanyagot - mit nem adnék, ha nem kéne matekoznunk már :-D
A barányhimlő már a múlté, nem is volt semmi extra, még eddig betegségek nélkül megúsztuk - egy kisebb megfázást leszámítva, úgyhogy két napig tüsszögtem rendesen. Mindenesetre a D-vitamin szintünk biztosan jó alacsony, ideje lesz pótolni :-)
További projekteken dolgozgatok, reméljük ez is olyan sikeresen alakul - aztán szeptembertől a barátaink is ott lesznek helyben, ahol lakunk :-) Kész magyar kolónia lesz a környéken, a Tesóm egyik barátjáék is jövő héten érkeznek Estepona-ba.
A hó ma is esett, szép fehér minden, ha kinézek az ablakon, meg hát ugye volt a hókáosz múlt hét vége felé, de az okosabbak nem ültek autóba ;-)
Készülődöm ezerrel, hogy mindent elrendezzek, bár nem megyünk sok motyóval, teljesen felesleges- előreláthatólag max. júl. 5-ig maradunk, repjegytől függően jövünk haza, aztán a nyár megint itt, és szeptemberben vissza.....
Hogy mi lesz a repülőn (mennyire pánikolok), majd jövő kedden megírom - bár erősen fontolóra vettem, hogy képes leszek inkább leinni magam biztos ami biztos alapon (nálam  a "leiszom magam" kb. 4 korty Martinit vagy hasonlót jelent, mielőtt alkoholistának titulálna valaki :-D ).

2 megjegyzés:

  1. Kedves Enikő!

    Ma leltem rá a blogodra és már a felét el is olvastam,imádom! :)
    Szeretnék kérdezni valamit,de kicsit hosszadalmas,ha nem vagyok tolakodó,megadnád az e-mail címedet vagy itt az enyém:agnes.vincze7@gmail.com

    További kellemes estét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ági, köszönöm, ennek örülök :-) az emailcímem costablancafan gmail com , üdvözlettel Enikő

      Törlés