2012. február 18., szombat

Vendégjárás

Sikerült rögtön a blogírás kezdetén jócskán elmaradnom az írással - mentségemre szolgáljon, hogy január 19-én ugye megérkeztek Juditék, aztán jött Bogi, utána János, és bizony gyakorlatilag egyáltalán nem maradt már idő kiírni magamból a napi aktualitásokat. Az elmúlt közel 4 hét kisebb kellemetlenségeket leszámolva, nagyon jól telt azonban. Élvezzük a természetet, a napsütést, és bár itt is jócskán lehűlt a levegő, azért még mindíg kellemesebb, mint a magyarországi csattogó mínuszok :-) Janka utolsó napon azt hiszem a reptér felé menet megkérdezte Lindától, hogy szeretne e már hazamenni, mire hosszas gondolkodás után az volt a válasz, hogy ha nem fagyna kockásra, akkor esetleg igen.... :-D Mindenesetre az biztos, hogy nagyon jól érzi magát a lánykám és a tenger a szíve csücske lett - mint nekem :-)



Bogival még a Montgó-t is megmászták (753 m, de nem akármilyen terep ám!), ami azért nem kispályás egy 8 éves gyerekkel. Kb. 10 km-es út volt összesen, amiből végül a neheze a lefelemenet volt Dénia felé. Ebből én most sajnos kimaradtam, mert Patrik ugye még nem bírta volna, és csak egy darabig mentünk együtt, de ami késik, nem múlik, időnk még van.



Jánossal a múlt hetet már Calpe-on töltöttük szállodában, leleményességemnek köszönhetően ;-) Igy az itteni környéket is bejártuk, és persze nem maradt ki a Penyal d'Ifach megmászása sem. Linda szerint kispályás volt a Montgó-hoz képest :-)



A szikla felső részén hegyi macskák tanyáznák, kb. úgy, mint Gibraltáron a majmok. 


Ebből persze, megint kimaradtam, de majd egyszer fogom a hátizsákot és felballagok egyedül :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése