2012. július 1., vasárnap

Bosszús

Pénteken vettem  egy "Kiváló magyar termék" címkével ellátott szélesmetélt tésztát, ami a mai főzés során (pedig nem főztem túl!) cérnametéltté változott.
Pénteken vettem egy zacskó túrót, ami a cimke szerint július 5-ig okés, de büdös volt a túró mikor kibontottam :-(
Ma felszálltam egy BKV buszra és majdnem elájultam, hogy milyen vastagon állt a kosz meg a por a két ülés között, meg a kapaszkodók körül és félve mertem csak leülni, de muszáj volt, mert a buszvezető ész nélkül nyomta a pedált (ez csak akkor nem zavar, ha én nyomom :-D ). Ráadásul egy lány futott a busz után és látta a sofőr, de mégsem várta meg, becsukta az ajtót. Láthatóan sietett. Bunkó.
Pénteken a DM-ben először nem találtam a kedvenc Alverde-s cuccaimat, mire megnéztem, hogy mennyibe kerülne a Sanex tusfürdő, amit kint használtam végül az utóbbi időben. Nem vettem meg, mert az 1 l-t kint 2 EUR-ért vettem, itthon meg 1400 Ft. Ez nálam elvi kérdés :-)
Viszont, hogy valami jót is írjak, a DM-ben a pénztáros kislány nagyon kedvesen megmutatta, hogy már külön részen kínálják az összes Alverde-s terméket: félve kérdeztem ugyanis, hogy beszüntették-e?
Igyekszem a kint bevált "mosolyt" alkalmazni, de itt elég faarccal közlekednek az emberek :-( 

2 megjegyzés:

  1. Ez mind teljesen normális...még az is, ha a DM-ben megkérdezel valamit és azt válaszolja a csitri eladólányka rá, hogy "ne pampogjon itt nekem". Ilyen Magyarország. Willkommen zu Hause! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés