2013. február 24., vasárnap

Ronda de nagyon finom

Na jó, nem ronda, de közel sem olyan mutatós, mint Flögié :-)
Nagyon megtetszett az egyszerűsége, meg minden van benne amit szeretünk, viszont laktató is - még paleósoknak is bátran ajánlom, aki nem a hardcore-os, tejmentes verziót űzi ;-)

Sajnos a fogyasztásáig kénytelenek vagyunk még várni kicsit, meg lehűl a hűtőben, de már kinyalakodtuk magunkat a készítés közben :-)


A mascarpone-s cuccot - a tiramisu krémjét - én szoktam külön is csinálni erdei gyümölccsel, nekem az is nagyon bejön, meg mutatós(abb). Még ebbe is el tudom képzelni, hogy felvert tejszínnel elegyítem - legközelebb ki is próbálom - de akkor már tényleg brutál tömény lesz. :-)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon gyors voltál :-) de megértem, mertnekem tegnap óta állandóan benne vana fejemben, hogy ma is akrok ilyet enni, de sajnos nincs több. Most csurog a nyálam. Nyamm. Jó étvágyat hozzá.

    VálaszTörlés
  2. Ha beleszámítom a hűtőből kivételtől a "teregetésig", úgy kb. 10 perc jön ki. Ez sűrű eledel lesz nálunk, már látom :-) Meggyel, erdei gyümivel, sztem bármilyen piros gyümivel nagyon fincsi!
    Köszönet érte! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen. Én most kínomban (vágyakozásomban) csokival pótlom és erről eszembe jutott, hogy nápolyit vagy csokit is tördelhetnél rá...

      Törlés
    2. Nápolyit nem szoktunk enni, de mondjuk egy reszelt étcsoki valóban elfér rá - sztem nincs itthon, de ez így anélkül is tökéletes lesz, majd legközelebb :-)

      Törlés