2012. április 17., kedd

Lazítunk

Az elmúlt napokban igyekeztünk kicsit lazítani a tempón, mert a gyerekeknek kicsit elege lett az állandó pakolunk-beszállunk-kiszállunk-megnézünk-beszállunk-kiszállunk körforgásából és szeretnek itthon is nyugodtan játszani és persze nem hagyom ki, hogy tanulni is kell - de utóbbival határozottan jól állunk (ha olvas Mary :-) ). Hétvégén Krisztiék jöttek át a fiúkkal, így egész nap party volt (nekik), amit persze mindenki nagyon élvezett. Szeretem nagyon az ilyen közös főzőcskés-gyerekes bulikat, otthon is rendszeres volt nálunk, bár ott általában a kertben sütöttünk-főztünk. Este volt nagy pancsolás a kádban, aztán későn ugyan, de végre kidőltek :-)

Vasárnap még lementünk együtt a partra, aztán jött értük Brice, mi pedig Cabopino kis hangulatos kikötőjében tettünk egy kört. Most így visszanézve a fotókat (soha nem csinálok semmit a képekkel, csak feltöltöm), rájöttem, hogy a színeket (is) imádom itt, az erőteljes színeket a képeken (meg persze élőben).

Cabopino kis kikötője

Playa Calahonda



Tegnap délután lementünk Estepona-ba, itt lakott február végéig Tesóm barátnője a párjával. Nekem nagyon tetszett, sokkal nyugodtabb hely, mint Marbella, de vannak határozottan vonzó részei, pl. Estepona északi részén bekeveredtünk egy jó kis villanegyedbe :-) Az Óváros is hangulatos, tele voltak a beülős helyek, főleg a "Virágok terén". Fagyiztunk is egy jót, a gyerekek nagy örömére.


Annyira tiszta, derült idő volt, hogy nagyon messzire láttuk Afrika hegyeit is a partról!

Linda persze mondta egyből, hogy menjünk át Afrikába is :-) Ez még a jövő titka, hogy belefér-e, de Tanger-be nagyon szeretnék átjutni, az tény. Ez persze Brice-szel, Kriszti férjével és velük történne, mivel Ő ott nőtt fel és nagyon jól ismeri a várost.

Estepona tengerpartja hosszan homokos, a sétányon hosszan nyújtózó játszóteret találtak a gyerekek természetesen. Öcsém pedig kérdezte, hogy megnéztük e a hajóroncsot - de sajnos nem, úgyhogy majd legközelebb még meg kell néznünk :-)


Ma délután pedig megmutattuk J-nak is Fuengirola-t és a csodás Benalmadena-i La Palma parkot. A gyerekek készültek egy kis kenyérrel, úgyhogy lehetett etetni a kacsákat és a hattyúkat, de most elég sok nyuszit is találtunk a bokrok alatt.



A "dzsungel" közepén felüdülés ez a hatalmas park!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése