2012. május 3., csütörtök

Mi kell még? :-)

A 4 napos hosszú hétvégét a gyerekkori lavóros barátnők (így neveztük el magunkat :-) ) együtt töltötték egészen kedd estig La Cala de Mijas-ban  és szerintem elég emlékezetesre is sikerült ez a 4 nap :-)

Ami még a történethez tartozik, hogy Bogi egy barátnőjével jött, Judittal, aki ráadásul nem kedveli a gyerekeket, így rögtön 4 jutott neki :-D Ezt azonban teljesen poénra tudtuk venni, szerintem Ő is. Bár a reggel 9 előtti kelés (és annak módja, értsd: 4 gyerek hangzavart okoz) kis durcát eredményezett, mára ezen is túljutottunk. Lévén elég sokat esett az eső, így nagyjából egész idő alatt a lakásba szorultunk és az időt kártyázással ütöttük el. Este 10 után nagyjából a gyerekek is már ágyban voltak, bár sustorgás még volt ám rendesen, hiába, ez nekik is rendkívüli állapot volt. Utána jöhettek a nagy kártyacsaták vörösbor és az általam kreált pina colada társaságában. Ettől persze mindannyiunknak dupla jókedve lett és gyakorlatilag hajnali háromig fuldokoltunk a nevetésben vagy a kártyaparti miatt vagy az éppen aktuális film kapcsán: Kriszti ugyanis hozott pár jó kis vígjátékot, és a százalékok felerősítették a humorérzékünket is. :-)

Bár mint már írtam az előző bejegyzésben, hosszú évekig nem láttuk egymást, és csak tavaly óta rendszeresebb az összejárás - részben a távolság miatt is -, meglepően sok a hasonlóság hármunk között és nagyon sok mindenben teljesen egyformán gondolkodunk. Bogi például azt emelte ki, hogy egyikünk sem "adta el a lelkét" (ezt mi értjük :-) ) és a mai "korlátolt" társadalomban az átlagnál jobban sikerült megőriznünk a "függetlenségünket", tudunk ellenállni a kívülről érkező "ki nem mondott elvárásoknak".

Ha minden igaz, akkor szombaton este még tartunk egy marokkói estet és Kriszti férje fog főzni, a folytatás pedig majd valamikor a nyáron lesz, de már Budapesten. :-)

Mi pedig pár napon belül újra visszatérünk Jávea-ba és reméljük, hogy szép kiscicák fogadnak majd minket :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése