2012. szeptember 25., kedd

Így kerek a világ :-)

Ezúton jelentem, hogy megvan a teljes család :-) Nagy izgalommal vártuk Őket a reptéren, persze tudtuk, hogy minden ok lesz, de akkor is. A várakozás közepette néztem az embereket, ki hogyan üdvözli és mennyire örül  hozzátartozójának érkezésének. Igazából még nagyon csendes volt a reptér, sok megfigyelnivaló nem akadt, az viszont feltűnt, hogy egy fejkendős, láthatóan iszlám vallású házaspár fel-alá járkálva várták valakit - egy szintén fejkendős nőt. Persze nem derült ki, hogy a hozzátartozó kicsoda, milyen                      
rokonsági kapcsolat lehet köztük, viszont az számomra érdekes volt, hogy a várakozó nő egyből a másik, érkező nyakába ugrott és összevissza puszilgatta, míg a férfi tisztes távolságból mindössze egy mosollyal üdvözölte. Minket aztán persze sok szem figyelt, ahogy Linda futott hozzánk és a nyakamba ugrott :-)
Az útjuk jó volt, fura módon a vizet velük kiöntették Ferihegyen (tudom, hogy Liszt Ferenc, de nekem Ferihegy marad még) viszont nem vették el tőle a iskolai tolltartóból az ollóját :-) Az út nem volt döcögös, de semmit sem láttak, végig felhők voltak, kis szundikálás is összejött, de az Ő gépük, a Ryanair Boing-ja sokkal lassabb volt, mint a mi Airbus-unk - ezt a flightradar alapján is meg tudom erősíteni, hiszen mutatja végig a magasságot illetve a gép sebességét. Míg a Wizz Airbus-ok általában 800 km/h sebességgel mennek, addig ez a Ryanair 737-es 730-710 km/h-t produkált. Úgyhogy azt hittük, előbb érnek, de még a tervezett képest csúsztak 8 percet.

Hazafelé elintéztük a nagybevásárlást a La Canada-ban Marbella-nál - azt hiszem ez lesz a kedvenc mert tényleg jók az árak és jó nagy a választék is (amúgy Auchan - itt Al Campo de már írtam). Az érdekes, hogy
otthon nem szeretem igazán az Auchan-t, ott sosem vettem pékárut, húst, de itt kimondottan nagyon jó a választék és gyönyörű húsok várakoznak a pultban megfelelő tárolás mellett.

Itthon jó kis magyaros gulyáslevest ebédeltünk, felköszöntöttük Lindát - feketeerdő tortát csináltam - majd mentünk le medencézni és Lindát 2 órán át ki sem lehetett imádkozni a vízből. Bár kicsit fájó szívvel hagyta most ott a sulit, ahogy ideért, ez már elpárolgott és kijelentette, hogy itt sokkal jobb, mert meleg van és van medence :-)

Napfelkelte




Leszállás előtt  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése