2013. január 20., vasárnap

Túlélőtúra

Az egész csak egy egynapos Milano kiruccanással kezdődött a tervek szerint - reggel 6-kor indulás Milano Malpensa-ra majd este vissza Budapestre - hála a clubkedvezménynek és a Wizz kártyának mindössze 638 Ft-ért oda-vissza útra. Ennyiért még ugye Csepelre sem jutnék el, meg aztán ott nincs is sok látnivaló ;-)
Tudom, a reptérre azért ki kell menni (ez több, mint a repjegy), meg ott be kell menni a reptérről a városba, de két lábon egy csomó látnivaló akad egy fapados turistának.
Tehát, volt egy jegy Milano-ba, és aztán közbeszólt a "sors" jobbik keze, és kis szerencsével sikerült szert tennem néhány nullás jegyre (ez sajnos azonban már nem működik, így nem megyek bele a részletekbe), minek következtében úgy döntöttem, hogy kibővítem akkor ezt az egy napot háromra :-) Így lett hozzá egy repjegy Milano/Bergamo-ból este Barcelona-ba, majd másnap reggel át Palma-ra és éjjel vissza Barcelona-ba, azutáni napon vissza Treviso-ba és végül a 4.napon haza Budapestre. Szépen meg is volt az összes jegy, de aztán Treviso-ban nemigen találtam a repjegyekhez méltó low cost szállást, viszont beesett 26-ra egy BCN-BUD repjegy 5 EUR-ért, úgyhogy maradt az a verzió, hogy lesz egy egész napom megint Barcelona-ban 25-én,  26-án délre meg már haza is érek.
A túlélés pedig abból fog állni, hogy 23-án éjfél előtt érek BCN-ba, ott reptéri alvás, mert másnap korán megy a gép Palma-ra, és aztán megint éjfélre érek vissza, és ha nem megy már vonat, akkor lehet, még egy reptéri alvást bevállalok (az M3-on az alsó szinten remek helyek vannak és tök nyugis :-D ).
Vénségemre ilyen fiatalos dolgokat próbálgatok ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése