2013. január 25., péntek

Uj szobatarsak

Ma hamar visszaéertem, nem bírta a lábam már. Megmásztam a Tibidabo-t, vásárolgattam, aztán hazametróztam. 5-kor már itt volt a bagós nő, akik köhog, egy új lány alattam, aztan jött a másikra magasba egy. Egy közös jellemzőjük, hogy láthatóan egyik sem zuhanyozik - ennek megfelelően szag is van. Nem mondom, hogy nem csodálkozom, meg amúgy is vagy én vagyok iszonyú faksznis, vagy nem tudom. De mondjuk én nem terítek magamra takarót tiszta lepedő nélkül, nem állok be zuhanyba mezítláb,  nem mászkálok a padlón mezitláb ahol mások cipővel...szóval azért simán lehet, hog velem van a baj....mivel rajtam kívül mindenki úgy csinálja.

4 megjegyzés:

  1. na most akkor vagy az van hogy én sem vagyok normális (de családilag nem), vagy az hogy mi finnyás nemzet vagyunk.:)

    VálaszTörlés
  2. Valahogy úgy van talán, hogy amit többen csinálnak, az minősül normálisnak, nem? :-))) Én nagyon finnyás vagyok ám, ha rajtam túlteszel, gratulálni fogok :-D

    VálaszTörlés
  3. Nincs veled baj, a te (és az enyém is ilyen) hozzáállásod a normális.

    VálaszTörlés
  4. Megnyugodtam :-)
    Ha hotelbe megyünk és kocsival, akkor viszek magammal domestos fertőtlenítő kendőt és a wécét alaposan áttörlöm alul-felül :-D Itthon nincs Domestos, csak ecet, csak a vécére használok ilyen fertőtlenítős kendőt. Lent a lakást viszont befújtam rendesen fertőtlenítővel, hogy jobb érzésem legyen :-)
    A narancsot, a mandarint, banánt is mindig alaposan megmosom - ezen tök sokan kiakadnak, hogy minek....
    Nem vagyunk egyformák :-))

    VálaszTörlés